Ring til os:

70 10 20 28

Dynamics AX

Dynamics AX er blandt verdens bedste (ifølge Gartner Inc.) og mest avancerede virksomhedssystemer, som løser opgaver i større og komplekse virksomheder og koncerner - herunder internationalt arbejdende.    

IT på jeres præmisser

IT på jeres præmisser

Søger du en leverandør, hvor du har et nært forhold til dine egne, faste konsulenter, som kender din virksomhed og de udfordringer, I står med. Så tag en snak med os. Vi vil gerne komme med et bud på, hvordan et samarbejde kan give jer de fordele og den værdi, I måske savner i dag. Lad os holde et møde og give jer en forsmag på, at mellemstor er et godt alternativ til megastor.

 

 

Fra 26 konsulenter til to der kender forretningen

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S oplevede at blive betjent af et meget stort antal skiftende konsulenter, da virksomheden var i gang med at implementere Dynamics AX 2012.

 

”Jeg tror, vi nåede op på 26 i alt,” fortæller afdelingsleder, økonomi Lene Fibæk Hansen.

 

Resultatet var en noget usammenhængende proces, som på et tidspunkt var ved at køre af sporet. Bredana kom på banen og lavede en handlingsplan for det videre forløb. Samtidig blev der knyttet faste, gennemgående konsulenter til projektet.

 

”Jeg oplevede en helt anden type rådgivning, end den vi havde fået af den store forhandler” fortæller Lene Fibæk Hansen.

 

”Bredana er gode til at fange det, vi gerne vil. Vi oplever, at konsulenterne har et godt overblik og kan vejlede os i, hvis noget kan løses standard i systemet i stedet for at lave en tilretning,” siger Lene Fibæk Hansen.

Læs mere om Ringkøbing-Skjern Forsyning og Dynamics AX 2012 her
Ringkøbing-Skjern
Hvorfor skifte

10 gode grunde til at overveje forhandlerskifte til Bredana

Deling af cache filer sætter hastigheden op

I Dynamics AX 2012 R3 kan man dele cache filer, så elementer, der anvendes af en bruger, kan åbnes hurtigere af en anden.

 

Opsætningen kan styres centralt og med stor fleksibilitet.

 

Følg vores blog her
AXcited
Stærke værktøjer i Dynamics AX 2012 R3

Stærke værktøjer i
Dynamics AX 2012 R3

Seneste version af Dynamics AX 2012 indeholder både ny standardfunktionalitet og helt nye muligheder. Blandt andet Budget Planning, der understøtter budgetteringsprocessen.

 

Life Cycle Services er et helt nyt værktøj, som gør det nemmere at styre projekter i selve systemet. 

Apps øger mobiliteten

Med apps kan du tilgå flere opgaveområder i Dynamics AX 2012 via din smartphone uanset styresystem.

 

Det drejer sig om henholdsvis tidsregistrering og registrering af udgifter.

 

Der er også tre apps, der kan tilgås fra tablets med Windows 8 eller RT styresystem. Disse apps er til udgiftsstyring, godkendelse og tidsregistrering.

Læs mere her
Microsoft lancerer apps til Dynamics AX
Kontakt mig

Går du med tanker om at investere i en it-løsning og har du brug for lidt rådgivning eller sparring, er du altid mere end velkommen til at sende dine kontaktoplysninger til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mød vores kunder
Bredana Support

Med Bredana Teamviewer kan vi "overtage" din pc-arbejdsplads og arbejde på den som om, vi var til stede.

Start TeamViewer

Har du udfordringer?

Klik på "Ring mig op" og udfyld formularen. Vores hotline vil kontakte dig på det ønskede tidspunkt eller hurtigst muligt. Vi har løsningen på de fleste problemer, når systemerne driller.

Ring mig op

Kontakt

Ring os op: 70 10 20 28

bredana@bredana.dk