Ring til os:

70 10 20 28

Dynamics C5 får en arvtager

Dynamics C5 er et fremragende ERP-system – og Danmarks mest udbredte. Men Microsoft lægger ikke skjul på, at Dynamics NAV bevæger sig længere ned i markedet. Bredana er din solide og kompetente samarbejdspartner på begge systemer - i mange år fremover.

Læs mere her

Systemskift til Dynamics NAV er en overvejelse værd

Den nye Dynamics NAV er et funktionsrigt system, som i standardudgaven kan løse en række af de opgaver, der kræver tilretninger i Dynamics C5. Det vil fremtidigt være systemet for de lidt større virksomheder. Derfor er det en god idé at overveje, hvordan I skal forholde jer på den korte og lidt længere bane. Bredana vil gerne servere mulighederne for jer.

Byt din Dynamics C5 til en
Dynamcis NAV GRATIS

Går du med overvejelser om at udskifte din Dynamics C5 løsning til en Dynamics NAV, så er skiftet af licens ingen hindring – det er nemlig gratis.

 

Har du en Dynamics C5 med aktivt opdateringsabonnement, kan du bytte din Dynamics C5 licens og få en tilsvarende Dynamics NAV.

Læs mere her
Byt din Dynamcis C5 til Dynamics NAV GRATIS
Læs mere her

Bredana kan tilbyde Dynamics
C5 brugere en unik fordel

Den nye positionering af Dynamics NAV medfører en del ændringer i markedet, idet forhandlere, som ikke tidligere har beskæftiget sig med systemet, melder sig på banen. Bredana kan imidlertid tilbyde jer en unik fordel, idet vi i en årrække også har været forhandler af Dynamics NAV og har et solidt team af konsulenter og udviklere. Hertil kommer, at vi løbet af det seneste år har videreuddannet vores C5 konsulenter i Dynamics NAV, så de har opnået stærke dobbeltkompetencer.

Vil du vide mere om Dynamics NAV?

På Bredanas Dynamics NAV portal kan du læse mere om systemet. Blandt andet om rollebaseringen, der betyder, at den enkelte medarbejder kan se sine arbejdsopgaver på sit åbningsskærmbillede og dermed opnå et godt overblik. Alle informationer nås med ganske få klik, og samtlige funktioner er præcist der, hvor man skal bruge dem. Du kan også læse om en helt ny brugertype.

Læs mere her
Læs mere her
Kontakt mig

Går du med tanker om at investere i en it-løsning og har du brug for lidt rådgivning eller sparring, er du altid mere end velkommen til at sende dine kontaktoplysninger til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mød vores kunder
Bredana Support

Med Bredana Teamviewer kan vi "overtage" din pc-arbejdsplads og arbejde på den som om, vi var til stede.

Start TeamViewer

Har du udfordringer?

Klik på "Ring mig op" og udfyld formularen. Vores hotline vil kontakte dig på det ønskede tidspunkt eller hurtigst muligt. Vi har løsningen på de fleste problemer, når systemerne driller.

Ring mig op

Kontakt

Ring os op: 70 10 20 28

bredana@bredana.dk