Ring til os:

70 10 20 28

Unikt marketingværktøj til Dynamics CRM

Unikt marketingværktøj
til Dynamics CRM

Hvis du søger et værktøj, som kan gøre udbyttet af dine online marketingaktiviteter større, så er tillægsprogrammet ClickDimensions til Dynamics CRM svaret. ClickDimensions hjælper marketing med at generere og kvalificere leads, salgsteamet med at prioritere de bedste leads og ledelsen med at måle på det hele.

Værdifuld viden om
potentielle kunder

ClickDimensions giver dig viden om dine potentielle kunder ved at vise, hvad der interesserer dem på din hjemmeside. Du får også information om dem, når de udfylder webformularer for at få del i noget, du tilbyder og du kan se, hvordan de reagerer på dine nyhedsmails. Hjemmesiden og dens tilbud samt nyhedsmails bliver dermed væsentlige aktiver i genereringen af leads.

Værdifuld viden om potentielle kunder
Overvågning af hjemmesiden

Overvågning af hjemmesiden

De enkelte besøg på hjemmesiden fremgår i ClickDimensions besøgsvisning, hvor du kan se den besøgendes firma (IP-organsiation), varigheden af besøget i sekunder og antal sider, der er besøgt. Ved at foruddefinere et antal point, som en besøgende kan opnå med sin adfærd, tildeler systemet automatisk den besøgende et pointtal, så man umiddelbart kan se, hvor interessant vedkommende er som lead.

Sådan læses dine nyhedsmails

Nyhedsmails udsendes direkte fra ClickDimensions på basis af marketinglister i Dynamics CRM. Det betyder, at du kan nøjes med at opdatere dine kontakter et sted - og ikke sideløbende i et CMS- eller e-mail marketing system. Men endnu vigtigere er det, at ClickDimensions ”måleudstyr” følger dine nyhedsmails ud til modtagerne, så du kan se, hvor mange der åbner dem, hvad de klikker på, og hvordan de efterfølgende bevæger sig rundt på hjemmesiden. Denne ”tracking” giver marketing vigtig indsigt i, hvad der interesserer målgruppen mest - en viden som kan udnyttes ved udformning af kommende budskaber.

Sådan læses dine nyhedsmails
Måling er bedre end meninger

Måling er bedre end meninger

Med ClickDimensions er det slut med at gætte på, om en marketingkampagne ”giver noget” og i så fald hvor meget. Systemet gør marketingindsatsen i form af kampagner fuldstændig transparent, idet alle kampagner oprettes i Dynamics CRM og måles på af ClickDimensions, så det fremgår, hvor mange formularer der er blevet udfyldt, og hvor mange besøg på hjemmesiden - og på hvilke sider - kampagnen har genereret. Med denne viden kan man kanalisere marketingkronerne derhen, hvor de giver størst udbytte.

Fang viden i formularer
og undersøgelser

ClickDimensions hjælper dig også med at opfange informationer om dem, der udfylder formularer på din hjemmeside, og sender dem direkte ind i Dynamics CRM systemet. Du får med andre ord noget igen i form af et lead, når du tilbyder et white paper, en prøveversion eller lignende på din hjemmeside. Endvidere giver ClickDimensions dig mulighed for at lave undersøgelser, hvor målgruppen skal afgive svar. De kan distribueres både via hjemmesiden og e-mails.

Fang viden i formularer og undersøgelser
Sælgerne klædes bedre på

Sælgerne klædes bedre på

Når marketing har kvalificeret et lead, som ClickDimensions har genereret, sendes det videre til salgsafdelingen sammen med viden om, hvad der har interesseret det pågældende lead på hjemmesiden eller i en nyhedsmail. Dermed er sælgerne rigtig godt klædt på til dialogen og kan målrette deres henvendelser.

 

Fordele ved Click-
Dimensions

   

Hjælper med at generere leads og salgsmuligheder

 
   

Giver viden om besøgende på hjemmesiden

 
   

Gør det nemt at udsende nyhedsmails

 
   

Giver viden om, hvad målgruppen klikker på

 
   

Gør marketing målbare

 
   

Giver sælgerne værdifuld viden

Se film om mulighederne med
ClickDimensions i Dynamics CRM

Servodan opnår nyhedsmail CTR på 22 procent

Kundehistorie

Servodan opnår nyhedsmail CTR på 22 procent

ClickDimensions hjælper Servodan A/S med at finde ud af, hvad nyhedsbrevsmodtagerne gerne vil læse om. Det har fået ClickThrough rate’en helt op på 22 procent.

Vil du også opnå fordelene med integreret nyhedsmail og integration til hjemmesiden?

Så ring til os på 70102028

Kontakt mig

Går du med tanker om at investere i en it-løsning og har du brug for lidt rådgivning eller sparring, er du altid mere end velkommen til at sende dine kontaktoplysninger til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mød vores kunder
Bredana Support

Med Bredana Teamviewer kan vi "overtage" din pc-arbejdsplads og arbejde på den som om, vi var til stede.

Start TeamViewer

Har du udfordringer?

Klik på "Ring mig op" og udfyld formularen. Vores hotline vil kontakte dig på det ønskede tidspunkt eller hurtigst muligt. Vi har løsningen på de fleste problemer, når systemerne driller.

Ring mig op

Kontakt

Ring os op: 70 10 20 28

bredana@bredana.dk