Nyheder og faglige artikler Vores seneste indlæg

Populære emneord

10 gode grunde til at vælge Bredana Solutions’ Dynamics 365 Field Service løsning

Dynamics 365 er en samling af verdens bedste forretningssystemer fra Microsoft. I vores løsning til virksomheder med Field Service forretning har vi valgt at udvide standardfunktionaliteten, og i dette blogindlæg fortæller salgsdirektør Bo P. Winther om de fordele, det giver dig på 10 udvalgte områder. Løsningen bygger på mange års erfaring med levering af systemer til produktionsvirksomheder med en serviceforretning.

Læs mere

10 gode grunde til at vælge Bredana Dynamics NAV løsning til producenter af maskiner og anlæg

Dynamics NAV er et af verdens bedste ERP systemer. I vores løsning til producenter af maskiner og anlæg har vi valgt at udvide funktionaliteten, og i dette blogindlæg fortæller salgsdirektør Bo P. Winther om de fordele, det giver dig på 10 udvalgte områder. Produktionsløsningen bygger på mange års erfaring med levering af ERP systemer til virksomheder, som fremstiller maskiner eller hele anlæg.

Læs mere

Jonas Feddersen Melgaard er ansat som Solution Developer i Bredana Axcite

Han er uddannet datamatiker fra AspIT i Vejle. Efterfølgende fik han praktikplads hos daværende Thy:Data, hvor han fik lov til at ”lugte” til AX, og interessen blev vakt for systemet. Hos Bredana Axcite kommer Jonas til at indgå i den 10 mand store udviklergruppe. Opgaverne ligger godt for ham, for som seniorudvikler hos EG har han hovedsageligt arbejdet med udvikling og kundetilpasninger til store procesproduktions virksomheder.

Læs mere

Bestil dig eget eksemplar af ny bog om Dynamics 365 for Finance and Operations

Bredana Axcite har udgivet Danmarks første og hidtil eneste bog om Dynamics 365 for Finance and Operations, som er afløseren for Dynamics AX. Bogen besvarer en lang række spørgsmål om systemet, så du har mulighed for at danne dig et overblik over de fordele og den værdi, som systemet kunne medføres i jeres virksomhed. Endvidere indeholder bogen et stort afsnit om standard brancheløsningen Axcite Logistics til virksomheder inden for fremstilling, handel og dstribution.

Læs mere

Får I tilstrækkeligt salg ud af jeres e-mail marketing?

Kender du det, at du har fået mange tilmeldinger til jeres nyhedsmail, og når du sender ud, er der god respons, men du føler ikke, at det rigtig giver kunder i butikken. Vores erfaring er, at mange virksomheder gør en stor indsats for at skaffe modtagere af nyhedsbreve, og de bruger mange ressourcer på løbende at udsende nyhedsmails. Men der savnes en strategi for, hvordan disse potentielle kunder kan konverteres til aktive betalende kunder.

Læs mere
Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: