Projekt app til AX gør
livet lidt nemmere

AX

03. januar 2017

Ny app til Dynamics AX giver mulighed for at registrere tid, kørsel og på kort sigt også vareforbrug direkte i Dynamics AX via mobiltelefonen.

Hvis du arbejder i marken på et projekt eller en serviceopgave - hvorfor så ikke registrere timer og udfylde eventuel kørebog på stedet? Det er nu engang nemmere at gøre tingene, mens man har dem i frisk erindring.

Bredana Axcite lancerer nu endnu en app til Dynamics AX. Den har fået navnet Projekt App.

App’en vil være en fordel for alle dem, der har kørende medarbejdere, som registrerer blandt andet tid og kørsel.

”Den vil eksempelvis være en stor hjælp for produktionsvirksomheder eller andre, der har aktiviteter inden for Field Service,” siger systemkonsulent Michael Christensen, Bredana Axcite.

På blot lidt længere sigt vil app’en blive opdateret med nye stærke funktioner:

”Det vil blive muligt at registrere vareforbrug fra servicebilen via app’en,” siger Michael Christensen.

”Og har man ikke den reservedel i bilen, som man står og skal bruge, vil der være mulighed for at se, hvilke andre servicebiler, der eventuelt ligger inde med den – og ved forespørgsel til kontoret derhjemme få oplyst, hvor disse biler befinder sig,” siger Michael Christensen.

En anden feature, som er lige på trapperne, er oversigt over ens serviceopgaver på et kort og direkte navigation fra app’en til næste opgave.

Bredana har i forvejen lanceret tre apps til Dynamics AX. Den ene er AX Faktura Workflow, som gør fakturagodkendelse nemmere. Den anden er AX QuickOrder, der giver dine kunder mulighed for at bestille varer direkte hos jer fra deres mobiltelefon. Og den tredje er AX Inventory, som kan bruges til at tælle varelager op med. Den egner sig specielt godt til lagre i butikker eller lagre, som virksomheden har hos kunder eller andre steder væk fra hovedlageret.

”Målsætningen er at gøre det endnu nemmere at bruge Dynamics AX, og hvad angår AX QuickOrder også at styrke konkurrenceevnen.

Apps kræver lidt opsætning i Dynamics AX for at virke. Ring til Michael Christensen på tlf. 7010 2028, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Læs mere om QuickOrder app til AX her

Læs om app til faktura godkendelse i AX her

Læs mere om AX app til fabriksgulvet her

Læs mere om AX apps og funktioner her

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: