Bredana Axcite er Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management-partner Brugervenligt, fleksibelt
og skalérbart system

Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management udgør tilsammen det vi har kendt som Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, og er Microsoft's stærkeste ERP-løsning - specielt velegnet til virksomheder fra 100 til over 1.000 brugere inden for avanceret logistik, produktion og projekter. Løsningen er bygget til Cloud, og giver fri tilgængelighed, blot man har en browser, samt mulighed for at anvende systemet på PC, Mac, tablets og smartphones. Dermed kan Microsoft Dynamics 365 benyttes af alle virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere. Løsningen er tæt integreret med de øvrige Microsoft produkter i Dynamics 365 serien og Power platformen. Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management er særligt stærk til virksomheder med flere selskaber med intern handel, flere lande og flere sprog.

Lande og sprog

Dynamics 365 Supply Chain Management er født til at være international. Den håndterer standard landespecifik funktionalitet til et hav af lande samt næsten alle de sprog, du kan forestille dig.

For det enkelte regnskab angives, hvilket land det tilhører, hvorved landespecifik funktionalitet for dette land aktiveres. Det betyder, at individuelle lovkrav med mere automatisk håndteres.

For den enkelte bruger angives, hvilket sprog man ønsker at anvende. Sproglaget for den enkelte bruger er dermed fuldstændig uafhængigt at regnskabets land. En dansk medarbejder kan for eksempel arbejde i et russisk regnskab - på dansk...

Indbygget Power BI

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er født med en stærk Business Intelligence løsning. Microsoft Power BI er standard med til alle Enterprise Users.

Med Power BI får brugeren relevant ledelsesinformation direkte i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - lige der hvor det er relevant. Grafer og KPI'er præsenteres på en nem og overskuelig måde. Og vil du analysere dataene dybere, kan den fulde Power BI pakke aktiveres direkte.

Intercompany

Koncerner med en god blanding af produktions- og salgsselskaber har ofte behov for meget intern samhandel. Dette håndteres standard i Dynamics 365 Supply Chain Management, hvor varerne sælges i salgsselskabet, men trækkes fra et andet logistik- eller produktionsselskab. 

Den interne handel automatiseres, og brugerne sparer tid.

Produktkonfigurator

For nogle virksomheder kan varenummerstrukturen for salgsvarer forenkles markant, ved at salgsvaren konfigureres i stedet. Når salgsordren oprettes, besvares en række spørgsmål, hvilket resulterer i, hvordan varen skal konfigureres.

Det kræver en grundig opsætning, men forenkler efterfølgende salgsprocessen markant.

De enkelte spørgsmål og svarmuligheder kan være afhængige af tidligere svar. Derved kan kun "lovlige" kombinationer vælges, og man undgår at sælge en vare, der ikke kan fremstilles.

Videoer om smarte løsninger i systemet

Her kan de se nogle videoer, der præsenterer smarte løsninger i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. 

Videoerne er både til dig, der vil have et dybere indtryk af systemet, og dig som vil lære, hvordan man bruger forskellige funktioner i løsningen.

VIDEOER

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om Axcite eller til os som Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations partner, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med os. Klik og bliv ringet op.

Ring mig op

Bestil gratis bog
Dansk bog om Dynamics 365 for Finance and Operations

Bogen besvarer dine spørgsmål om Dynamics 365.


Tak for din bestilling!

Tak for din bestilling!

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: