"Alt kan lade sig gøre i JetReports"

”JetReports er som af bygge med LEGO-klodser. Man kan tage hver enkelt lille bitte del ud af Navision og bygge dem sammen i en rapport,” siger Lene Brinch Nielsen, IT ansvarlig hos Pelsis Danmark i Esbjerg.

Lene er begejstret for at bruge JetReports, den professionelle Business Intelligence løsning til Dynamics NAV / Navision.

Uanset hvad hendes kolleger har udfordret hende til at analysere via JetReports, har hun kunnet ”levere varen”.

”Og det er da lidt fedt.., konkluderer hun i denne video.

Se den og bliv inspireret til selv at bruge eller komme videre med JetReports.

Hør blandt andet Lene Brinch Nielsen fortælle om bedre kundeservice på basis af en rapport, som giver telefonordremodtagelsen alle helt opdaterede kundedata lige ved hånden. Og hør om rapportering til koncernen og det nyeste skud på JetReports stammen: Indkøbs forecast.

Har du spørgsmål til JetReports, kunne du tænke dig at se en demo eller komme på kursus i løsningen, så ring til Bredana Solutions’ JetReports team på tlf. 7010 2028.

Vi gør det nemt at komme i gang og videre med Business Intelligence

Med Business Intelligence er det enkelt, hurtigt og fleksibelt at trække data ud af Dynamics NAV og dermed få overblik over vigtige nøgletal og udviklingstendenser i jeres driftsresultater.

En stadig stigende del af vores kunder benytter JetReports til at sikre, at centrale beslutninger træffes på et dokumenteret grundlag.

Vores Business Intelligence afdeling har det ene fokus at hjælpe jer i gang og videre med JetReports eller Microsoft Power BI.

Afdelingen består af systemkonsulenterne Karsten Carl Eklund og Jacob Jeppesen, som er klar til at besvare alle spørgsmål og komme ud i jeres virksomhed og vise en demo eller hjælpe jer.

Effektiv dataanalyse og rapportering med JetReports

Med JetReports integrerer du data fra Microsoft Dynamics NAV i Excel, så du nemt kan analysere virksomhedens data og automatisere standardrapportering. Brugervenligt, fleksibelt og tidsbesparende.

Læs mere om JetReports

Omsæt dine data til forretningsmæssig indsigt med Power BI

Med Microsoft Power BI får du et effektivt værktøj til at omsætte din virksomheds data til forretningsmæssig indsigt, der kan bruges som styringsredskab i den daglige drift og som beslutningsgrundlag for virksomhedens udvikling.

Læs mere om Power BI

Vi tilbyder kurser i Excel, JetReports og Power BI

Vi tilbyder kurser, som klæder dig på til at arbejde med BI. Hvis du starter helt fra bar bund, anbefaler vi at starte med et kursus i Excel. Herefter kan du tage grundkursus i JetReports, og når du har arbejdet med systemet et stykke tid anbefaler vi vores videregående kursus i JetReports. Skal du i gang med Power BI, kan du umiddelbart starte på dette kursus.

Se vores kurser og tilmeld dig her

Bedre beslutningsgrundlag med rapporter fra JetReports

Business intelligence værktøjet JetReports er blevet en vigtig del af styringen hos Danrice i Ørbæk på Østfyn.

Virksomheden har taget systemet til sig og oprettet mange rapporter, der trækker tal ud af Dynamics NAV og præsenterer dem, så man kan anskue drift og udvikling fra forskellige synsvinkler.

”Det har betydet, at vi har fået bedre kendskab til, hvad der sker her i virksomheden og dermed et mere kvalificeret beslutningsgrundlag,” siger økonomichef Jørgen Dahl.

Eksemplevis er Danrice begyndt at analysere nøgletal om forbrugsmønstre og holde dem op imod det forventede.

”Det er værdifuld viden for os i en tid, hvor forretningen flytter sig fra mængdevarer inden for ris til mere sofistikerede varer,” siger Jørgen Dahl.

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: