Dynamics NAV brancheløsninger Systemet er som standard
tilrettet jeres behov!

Vi har udviklet brancheløsninger, som opfylder langt de fleste af jeres behov i standardversionen. Det vil sige, at kun de sidste få procent af Dynamics NAV løsningen skal tilrettes til helt specifikke behov. Vi tilbyder Dynamics NAV brancheløsninger til almindelige produktionsvirksomheder, producenter af maskiner og anlæg, logistiktunge virksomheder (handel) og servicevirksomheder.

Standard Dynamics NAV brancheløsning til almindelige produktionsvirksomheder

Standard Dynamics NAV brancheløsning til almindelige produktionsvirksomheder

Løsningen til produktionsvirksomheder giver fordele og værdi gennem hele jeres værdikæde. Systemet gør tilbudskalkulation nemmere, nedsætter tidsforbrug ved produktionsomstilling, givere mere præcis disponering og mulighed for at planlægge på flaskehalse. Der er lagerstyring med håndscannere og stregkoder, værktøjsstyring, bestilling med kanbankort, kvalitetsstyring, integration til Consignor og Business Intelligence system.

Læs mere
Standard Dynamics NAV brancheløsning til producenter af maskiner og anlæg

Standard Dynamics NAV brancheløsning til producenter af maskiner og anlæg

Løsningen til producenter af maskiner og anlæg indeholder en række smarte løsninger, som gør processer og arbejdsgange nemmere. Eksempelvis overføres hele styklisten fra konstruktion til budget, og dokumenter og kontrakter opbevares i fast struktur. Planlægning og disponering bliver gennemsigtig, og manglende varer oprettes automatisk som varekøb. Hertil kommer lagerstyring med håndscannere og stregkoder, integration til fragtsystem og opsamling af data ved produktudvikling.

Læs mere

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om Dynamics NAV eller til os som Dynamics NAV partner, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med os. Klik og bliv ringet op.

RING MIG OP

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: