Opgradér til Dynamics 365 Business Central i skyen Sikker, effektiv ERP-implementering til fast pris

Bredana FastTrack er en ny, sikker og effektiv måde at få en fremtidssikret ERP-løsning i skyen med gode muligheder for tilvalg. ERP-løsningen er Dynamics 365 Business Central. Implementeringen hedder Bredana FastTrack.

FastTrack er et fast koncept til en fast pris. På 9 / 18 dage kan du og virksomheden flytte ind i Dynamics 365 Business Central i skyen med klargjorte moduler til økonomi, salg, køb, lager og produktion. Du undgår derfor at skulle afsætte unødig tid og ressourcer til implementeringen. Det klarer vi.

FastTrack til Produktion

Produktionsvirksomheder kan flytte ind i en køreklar Business Central-løsning på kun 18 arbejdsdage

FastTrack til produktion indeholder: 

  1. Opstart, afklaringsworkshop og klargøring
  2. Opsætning af økonomi
  3. Opsætning af salg, lager og køb
  4. Opsætning af produktion og shopfloor
  5. Flowtest og kontrol

FastTrack til produktionsvirksomheden

FastTrack til Handel & Logistik

Handelsvirksomheder kan flytte ind i en klargjort Dynamics 365 Business Central-løsning på kun 9 arbejdsdage

FastTrack til handel og logistik indeholder: 

  1. Opstart, afklaringsworkshop og klargøring
  2. Opsætning af økonomi
  3. Opsætning af salg, lager og køb
  4. Flowtest og kontrol

 

FastTrack til handelsvirksomheden

3 fordele med Bredana FastTrack

Er FastTrack det rigtige til min virksomhed?

Bredana FastTrack er designet til produktions- og handelsvirksomheder op til 20 ansatte, som ønsker at opgradere til Dynamics 365 Business Central i skyen.

Du oplever muligvis at være ved at vokse ud af et mindre ERP-system eller regnskabsprogram som Dynamics C5, Visma, e-conomic – eller en forældet Dynamics NAV. 

Det er vigtigt, at du ser det som en fordel at benytte standard-apps i skyen, som gør det nemmere og mere fleksibelt at vokse sammen med løsningen.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende afklaring >

 

Hvis du har behov for en dybere behovsafdækning og skræddersyet ERP-system, bør du i stedet tjekke Bredana Modellen 

Det er nemt at oprette en produktionsordre i Business Central - se hvordan: 

Hvad er Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsofts Dynamics 365 Business Central er for virksomheder, som har fået behov for mere end basal økonomistyring, fakturering og lagerbeholdning. Løsningen hed tidligere Dynamics NAV. 

Du kan sagtens finde mindre økonomisystemer i skyen, som er hurtigere og billigere at starte med. Men i takt med at din virksomhed vokser sig større, stiger behovet for dybere funktionalitet til at styre fx økonomi, salg, lager, produktion og shopfloor. 

Her er det oplagt at opgradere til Dynamics 365 Business Central, som matcher behovene i små og mellemstore virksomheder, hvor Bredana er specialiserede i ERP-løsninger til produktion og handel. 

Business Central er en fremtidssikret ERP-løsning

Dynamics 365 Business Central er cloud-versionen af Dynamics NAV. Dette giver dig en række fordele. Fx er systemtilpasninger erstattet af standard-apps, som opdateres automatisk. På den måde vokser du aldrig ud din løsning og kan nemmere udbygge og tilpasse dit system efter behov.

Se FastTrack proces til handelsvirksomheden >

Specialudviklede løsninger – kun til dit firma – skal ofte udvikles forfra, når du vil opgradere til en nyere version. Du opnår derfor højere fleksibilitet, når apps bare tilføjes som udvidelser, så du drager fordel af løbende opdateringer og ny funktionalitet fra Microsofts voksende pallette af udvidelser i AppSource.

Se FastTrack proces til produktionsvirksomheden >

 

Se hvordan du opretter en udbetaling i Business Central

Bredana har siden 1989 leveret over 500 ERP-løsninger til produktions- og handelsvirksomheder. Ud fra 30 års erfaring har vi skabt FastTrack, som matcher behovet i 9 ud af 10 mindre virksomheder, hvor en standardløsning er mere lønsom at implementere. Du får de vigtigste funktioner fra de store løsninger, som en mindre virksomhed i vækst også skal bruge. FastTrack giver dig den nyeste Microsoft Dynamics 365 Business Central i skyen – sikkert, hurtigt og til en fast pris.

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: