Dynamics NAV Kundehistorier

Budweg Caliper er klar til større vækst efter investering i nyt ERP system

Budweg Caliper regner med at fordoble omsætningen i løbet af de næste tre år. Efter investering i nyt ERP system, udviklet af Bredana Solutions, er banen kridtet op, og administrerende direktør Thomas Egon Larsen siger, at virksomheden nu har et system, der understøtter fortsatte optimeringer og effektiviseringer. Han roser Bredana Solutions konsulenter for deres forretningsindsigt og for at være parate, når Budweg Caliper har brug for det.

Læs mere

Tridan vil digitalisere og automatisere på basis af Bredana Solutions’ Dynamics NAV til handelsvirksomheder

Tridan i Sønderborg vil med på digitaliserings-bølgen, automatisere og udnytte alle de data, der er i virksomheden. Processerne skal have et løft. Efter at have undersøgt markedet faldt valget på Bredana Solution's løsning til handelsvirksom-heder, baseret på Dynamics NAV. Fra under-skrivelsen ses fra højre Tridan's administrerende direktør Willy Siemens Lorenzen og Key Account Manager Ole Hansen Ohle, Bredana Solutions.

Læs mere

Dynamics NAV produktionsløsning skal hjælpe betonvirksomhed i vækst til forbedret bundlinje

Større gennemsigtighed i forretningen som udgangspunkt for at beregne kostpriser, bedre deling af information i projekt-produktionsafdelingen, så der kan korrigeres undervejs, og mere præcis viden om, hvornår en produktion er klar til salg, så kunden kan få klar besked. Det er nogle af de fordele, som RC Beton A/S med hovedsæde i Rødkærsbro og i alt fem fabrikker har høstet på den korte bane af Bredana Solutions Dynamics NAV løsning til produktionsvirksomheder.

Læs mere

Dynamics NAV hjælper Danrice med vækst på globalt marked

Alle parametre skal være indstillet optimalt, når man som Danrice A/S i Ørbæk på Fyn har hele verden som fødekanal af råvarer og aftager af de færdige produkter. Rigtige dispositioner, når det gælder indkøb, oplagring, produktionsstyring og transport, giver hver især deres bidrag til bundlinjen, og virksomheden må hele tiden være i stand til at skrue på parametrene i takt med løbende forandringer i markedet. Dyb indsigt i udvikling og tendenser på basis af data i ERP systemet, trukket ud af et Business Intelligence system, medvirker til, at der dag for dag, uge for uge og måned for måned træffes de rigtige beslutninger, som medvirker til at lave en god forretning.

Læs mere

Økonomichef: Dynamics NAV løsning vil påvirke vores resultater positivt

”Vi har fået værktøjer, som kan medvirke til at optimere driften og i sidste ende påvirke resultaterne positivt,” siger Kim Lykkegaard fra Frontmatec i Skive. ”Den helt store fordel ved vores nye Dynamics NAV er, at vi nu ved, hvordan det går langt, langt før, og at vi kan se, hvordan det enkelte projekt udvikler sig i realtid og gribe ind, hvis det eksempelvis viser sig, at vi har en overskridelse af de estimerede timer,” siger han.

Læs mere
Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: