Bredana Solutions er Microsoft Dynamics NAV partner Understøtter alle processer og
binder virksomheden sammen

Uanset om I er en produktionsvirksomhed med 50 til 150 ansatte, en handelsvirksomhed med eksempelvis 5-10 brugere af virksomhedssystemet eller en servicevirksomhed, vil Microsoft Dynamics NAV system være den perfekte løsning for jer. Dynamics NAV (tidligere Navision) understøtter i standardudgaven alle de processer, som henholdsvis produktions-, handels- og servicevirksomheder har inden for marketing, salg, indkøb, produktion, lager, logistik og økonomi. Samtidig sørger Microsoft Dynamics NAV for at binde alle afdelinger i virksomheden sammen. I opnår stor gennemsigtighed og overblik som udgangspunkt for mere rationelle og effektive arbejdsgange samt udvikling og ændring af virksomhedens strategier. Som Microsoft Dynamics NAV partner kan vi hjælpe jer med at afklare alle spørgsmål om systemet i relation til jeres virksomhed.

Som en personlig hjemmeside

I Dynamics NAV får brugerne deres helt egen åbningsside i systemet, som er tilpasset lige præcis deres rolle/funktion i virksomheden. 

Åbningsbilledet kan nærmest sammenlignes med en personlig hjemmeside, der giver et overblik over opgaverne, indeholder statistisk materiale og har Outlook integreret. Der er mulighed for at sende interne notifikationer og påmindelser om opgaver til kollegerne.

Formålet med rollerne er at skubbe informationer og opgaver ud til brugerne. En salgsmedarbejder får for eksempel i bogstaveligste forstand vist den stak salgstilbud, vedkommende skal følge op på, og i takt med at de bliver behandlet, vokser stakken af åbne salgsordrer, så vedkommende hele tiden har et detaljeret overblik over arbejdsopgaverne, og hvor langt de er kommet. Når salgsmedarbejderen har færdigbehandlet salgsordren, skubbes den videre til lager og bogholderi, hvor den pågældende medarbejder går i gang med henholdsvis at plukke og pakke ordren samt udfærdige faktura. 

Brugeren vil opleve Dynamics NAV som meget intuitivt og overskueligt. Det er også hurtigt at arbejde med, for alle informationer nås med ganske få klik.

 

To brugertyper: Almindelig bruger
og begrænset bruger

Dynamics NAV giver mulighed for, at endnu flere i organisationen kan få glæde af systemet. 

Som supplement til den almindelige bruger, som vi kender i forvejen, er der mulighed for en begrænset bruger. 

Den begrænsede bruger har adgang til at læse alt i systemet, men skrivemuligheden er begrænset. Målet med den begrænsede bruger er, at medarbejdere, der alene har behov for at arbejde i en del af systemet, kan gøre det til en lavere licensomkostning. 

To versioner giver fleksibilitet

Dynamics NAV imødekommer kravet om fleksibilitet i små og mellemstore virksomheder gennem to licenser: Basispakke og udvidet pakke. 

Med basispakke kan du styre virksomhedens økonomi, lager, kunder/leverandører samt anlæg og CRM kontakter. 

Pakken indeholder således netop de moduler, som er nødvendige i handels- og servicevirksomheder. 

Udvidet pakke er en overbygning til den mere komplekse virksomhed og indeholder produktionsmodul med stærk kapacitets- og forsyningsplanlægning samt moduler til avanceret styring af logistik og service. 

Disse moduler er tæt integreret i en underliggende supply chain funktion, så der kan foretages samlet ressourceallokering.

Nemmere at tilpasse systemet til din virksomhed

Fleksibiliteten i Dynamics NAV kommer også til udtryk, når systemet udvikles til en specifik virksomhed. 

Det er blevet nemmere for Bredana at tilpasse systemet til en virksomheds særlige krav og behov. Kunderne vil generelt komme til at opleve, at udviklingsforløbene bliver kortere. 

Med det nye designværktøj kan Bredana blandt andet tilpasse rapporter til virksomhedens specifikke behov langt hurtigere. 

Sådan kommer du i gang med Dynamics NAV

Alle starter med en basispakke, som man så kan bygge udvidet pakke ovenpå, hvis der er behov. 

I basispakke medfølger tre almindelige brugere, der kan suppleres med flere brugere på helt normal vis. Som noget nyt er der mulighed for også at tilkøbe begrænsede brugere.

Ring mig op

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: