Dynamics 365 Business Central styrker jeres processer og integrerer hele forretningen

Med Dynamics 365 har Microsoft skabt fremtidens IT platform til virksomheder, der vil give deres medarbejdere de bedste og mest effektive værktøjer og integrere alle led i værdikæden. Det er en løsning, som nu og i mange år frem kan hjælpe jer med at nå jeres vækstmål. Bredana Solutions har på basis af Dynamics 365 udviklet brancheløsninger til almindelig produktion, ordreproduktion samt virksomheder med kompleks logistik / handel. Vi kan dermed tilbyde markedets bedste løsning i skyen, der giver jer alle muligheder for at digitalisere – kombineret med funktionalitet, som løser jeres specifikke behov i standardversionen.

Vi tilbyder en workshop, der sætter fokus på jeres behov

Hvornår vil det være fornuftigt at skifte system? Hvad har vi brug for? Hvordan er processen? Og hvad koster det cirka? Spørgsmålene er mange, når man står over for udskiftning af noget så livsvigtigt som virksomhedens ERP-system. Måske har I en ældre Navision, Dynamics NAV eller noget helt tredje – og hvad så nu? Vi tilbyder at komme ud i jeres virksomhed og tage en snak om mulighederne samt give jer et rids over, hvad vi vil anbefale.

KONTAKT

Nemmere omstilling og mere præcis disponering i produktionsvirksomheder

Vores kunder til Dynamics 365 Produktion oplever, at løsningen hjælper dem med at optimere hele værdikæden. Tilbudskalkulation bliver nemmere, tidsforbrug ved produktionsomstilling minimeres, man kan disponere mere præcist, og der er mulighed for at planlægge på flaskehalse. Hertil kommer lagerstyring med håndscannere og stregkoder, værktøjsstyring, bestilling med kanbankort, kvalitetsstyring, integration til fragtsystem og Business Intelligence system.

Læs mere om produktion i Dynamics 365 her

Opsamling af data og dermed stor gennemsigtighed i ordreproducerende virksomheder

Overblik over kostpriser er en afgørende parameter i ordreproducerende virksomheder. Vores Dynamics 365 til ordreproducerende virksomheder sikrer overblik over, hvordan produktet skabes og hvilke råvarer, halvfabrikata og underleverandørprocesser, der er nødvendige. Dermed bliver udvikling og produktionen så gennemsigtig, at det får betydning for indtjening og konkurrenceevne. Hertil kommer lagerstyring med håndscannere og stregkoder, integration til fragtsystem og meget mere.

Læs mere om ordreproduktion i Dynamics 365 her

Fleksibel ordrebehandling og avanceret lagerstyring til virksomheder med tung logistik (handel)

Dynamics 365 til virksomheder inden for logistik og handel medvirker til, at I har den rigtige vare hjemme på rette tidspunkt og med smart indlagring. I får stærke værktøjer til disponering, plukning og ekspedition. Løsningen indeholder naturligvis også integration af jeres webshop, digitalisering af fakturaarbejdet og Business Intelligence løsning, der giver jer svar på alle spørgsmål om jeres egen virksomhed.

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: