Bredana Gruppen som arbejdsplads


Når man har arbejdet på Bredana i mange år og skal fortælle om arbejdspladsen, kommer man først til at tænke på det gode arbejdsklima og det tætte samarbejde i medarbejdergrupperne. Det har naturligvis til formål at skabe de bedste løsninger – men det går i høj grad også ud på at hjælpe hinanden indbyrdes med at nå i mål.

Der er en god stemning, mens vi arbejder og plads til det sociale dagen igennem – og naturligvis ved kaffemaskinen, under frokosten, på en gåtur i middagspausen med mere.

Noget andet, som kendetegner vores arbejdsplads, er ordnede forhold. Vores projekter kører efter helt faste planer, og vi har et godt forhold til kunderne. Det gør, man af og til kan føle, at kundens medarbejdere nærmest er som kolleger.

Bredana Gruppen, som i dag består af to selskaber med meget tætte relationer og bofællesskaber i Kolding og Aarhus, har i alt cirka 70 medarbejdere, og de partnere, der ejer virksomheden, arbejder med i det daglige. Så vi er en overskuelig størrelse, der er meget kort vej til en snak med ledelsen, og alles synspunkter er meget velkomne.

Uanset din alder vil du altid finde jævnaldrende. Vi lægger vægt på en god kombination af unge, herunder nyuddannede, og ældre, erfarne medarbejdere. Det giver en god dynamik i hverdagen.

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: