Vores kunder er fortrinsvis produktions- og handelsvirksomheder


Bredana Gruppens kunder er næsten udelukkende erhvervsvirksomheder, og i 25 år har vi udviklet systemer til og hjulpet med daglige udfordringer i primært produktions- og handelsvirksomheder.

Bredana Axcite arbejder på basis af Dynamics 365 (AX), og målgruppen er større, ofte internationalt arbejdende virksomheder. Blandt kunderne er F&H, der er Nordens største isenkramgrossist, Hydra-Grene, der er markedsledende inden for hydraulik i Norden og Holger Christiansen, der er en del af Bosch koncernen og arbejder med dele og reservedele til autobranchen.

Bredana Solutions rummer både vores Dynamics NAV og Dynamics 365 (CRM) teams.

Dynamics NAV teamet leverer systemer til produktions- og handelsvirksomheder. Af kunder kan nævnes PLUS, der producerer udendørs udstyr, havemøbler med mere, Danrice, som forarbejder fødevareprodukter og har hele verden som markedsplads, og RC Beton, der er et af landets største betonstøberier, både hvad angår almindelige fliser og større betonprojekter.

Dynamics 365 (CRM) teamet har en lidt bredere kundeportefølje og leverer også systemer til eksempelvis DGI og NRGi. Størstedelen af kunderne er også her produktions- og handelsvirksomheder som eksempelvis KA Interiør, der er Nordens største private label producent af skydedørsskabe, Euro Poultry, der leverer kyllingeprodukter til foodservice, detailhandel og industri, samt Orifarm, der er den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i Norden.

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: