Vores værdier er ledestjerner i hverdagen


Vores tre værdier er ledestjerner i det daglige og dermed fundamentet for den måde, vi udfører vores arbejde og projekter.

Den første værdi er Troværdighed.

For os er troværdighed lig med, at vi holder, hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det betyder, at kunden kan stole på det, vi siger, og at der altid er afstemte forventninger.

Den anden værdi er Engagement.

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker.

Forretningsforståelse er vores tredje værdi.

Vi forstår virksomhedens processer og taler kunden ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. I praksis er dette ensbetydende med, at de fleste af vores konsulenter har en baggrund i en virksomhed inden for eksempelvis produktion eller logistik.

Vores mission: Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vision: Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto: IT der styrker din forretning

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: