Din Dynamics sparringspartner Bredana som samarbejdspartner

Vi er din sparringspartner

Vi ønsker at være ledelsens sparringspartner hos vores kunder og sikre, at målet nås. Det har altid været centralt for os, at vores løsninger er operationelt perfekte. Derfor er det naturligt, at vores konsulenter har såvel teoretisk som praktisk baggrund inden for ledelse samt økonomi eller produktion.  

Langvarige kunderelationer

Vi ønsker langvarige kunderelationer. Det opnår vi blandt andet gennem tillid, fælles mål og værdier samt succesfuld projektgennemførelse med fokus på nytteværdi og resultater.  

Læs om vores kunder

Fokus på den samlede løsning

Vi fokuserer på at sikre, at vores kunder får succes med de it-løsninger, vi leverer – og dermed får mulighed for succes og konkurrencefordele. Det sker ved at fokusere på nytteværdi og ved en effektiv anvendelse af Bredana modellen.

Bliv klogere på modellen

Markedsledende standardprodukter

Bredana baserer løsningerne på markedsledende standardprodukter. Vi supplerer disse løsninger med egenudviklede moduler og tilpasninger, hvor dette er nødvendigt for at opfylde vores kunders behov, eller hvor det kan øge vores kunders nytteværdi af løsningerne.  

Agil projektmodel

Bredana modellen sikrer, at forventningerne til det nye system er nøje afstemt. Vi starter med at udarbejde en behovsanalyse og en rammeaftale, så vi får aftalt opgavens art, omfang og succeskriterier samt tids- og uddannelsesplan. Dermed får brugeren hurtigt fingrene i systemet og det medvirker til, at vi får udviklet den helt rigtige løsning. 

Bliv klogere på modellen

Høj forretningsmoral

Vores helstøbte medarbejdere er nøje udvalgt efter faglige kriterier samt menneskelige værdier. Vi har defineret begrebet høj forretningsmoral som: ”Det, vi tænker, er også det, vi siger. Og det, vi siger, er også det, vi gør.”

Mød ledelsen

Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: