Seminarer & webinarer

Din næste opgradering bliver den sidste.

Webinar - 19. juni 2019 - kl. 14.00-14.30
Ved din næste opgradering (til Microsoft Dynamics 365 Business Central) vil du opleve at "CloudReady" begrebet bliver centralt for processen og målet. CloudReady er vores metode for, hvordan din nuværende løsning gennemgås og sikres, så den er mulig at flytte til en platform i skyen hvor opgraderinger sker løbende, uden forhindringer i form af tilpasninger og komplekse integrationer.

PROGRAM OG TILMELDING

Digitalisering i produktionsvirksomheder

Deltag på seminaret, hvor vi sætter knivskarpt fokus på alle de nye digitaliseringsmuligheder i produktion og ordre-/projektproduktion. Vi har samlet vores eksperter i produktion og sammensat et program, hvor vi på basis af Microsoft Dynamics 365 og vores brancheløsninger kommer helt ned i den enkelte proces – og samtidig fokuserer på de overordnede fordele og den forretningsmæssige værdi. Seminaret holdes på Scandic Kolding torsdag den 26. september 2019.

PROGRAM OG TILMELDING

Er I klar til at møde de nye konkurrenter på nettet?

Den digitale udvikling forandrer markedspladsen. Kunderne forventer en høj grad af online service. Det stiller krav til jer om en effektiv IT-løsning, der kan styrke jer på de indre linjer og give kunderne det, de ønsker. Tirsdag den 24. september holder vi seminar om Microsoft Dynamics 365 (afløser for Navision/NAV) og vores brancheløsning til handelsvirksomheder, og du er inviteret! Brug en formiddag sammen med vores konsulenter og bliv opdateret og inspireret.

PROGRAM OG TILMELDING
Afdelinger
location image
Aarhus
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V
Rutevejledning
location image
Kolding
Kokbjerg 29b
6000 Kolding
Rutevejledning
Bliv ringet op
Start en ny supportsag her: